A Sopron Plaza

Sopron Magyarország nyugati határa mellett, az Alpok lábánál, Bécstől 60 km-re, Budapesttől 220 km-re található. Az ország egyik legrégebbi ékszervárosa.

A város lakói híresek vendégszeretetükről és lakóhelyükhöz való hűségükről is. Sopron legfőbb vonzereje a természeti környezet, a történelmi hangulatú belváros, a kiváló alpesi levegő, a kirándulási lehetőségek, és a Fertő közelsége. További vonzerőt jelentenek a soproni borvidék minőségi borai, valamint, hogy elhelyezkedése miatt évszázadok óta híres kereskedő város.

Sopron egyik legnagyobb bevásárló- és szórakoztató központja, a Sopron Plaza, 1998. december 12-én nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. A legfőbb feladatának a családok vásárlással egybekötött szórakoztatását, a szolgáltatások, a kínálatok bővítését, a minőség fokozását tartja a legfontosabb feladatának.
Közel 800 ingyenesen igénybe vehető parkoló várja a látogatók hadát.
A bevásárlóközpont profilja felöleli a kereskedelem és a szolgáltatások majd minden vállfaját. A Sopron Plaza üzletei mindennap este 20 óráig minőségi portékával, áru-bőséggel csalogatják a vásárlókat.
Az I. emeleten található színpad, már jó néhányszor adott otthont színvonalas rendezvényeknek. Látogatóink élőben megtekinthették, belépőjegy megvásárlása nélkül, a hazai és soproni előadóművészek majd teljes palettáját. A kétemeletes Sopron Plaza tehát exkluzív, tágas környezetben biztosítja a családok vásárlással egybekötött szórakozását, akár több órás időtöltését is.


Partnerünk

Reklám

Reklám

Keresés az oldalon

Programok

YouTube

Kapcsolat

9400 Sopron, Remetelak u. 12/a
Telefon: 06 20 457 00 77
Web: tigaman.hu
e-mail: tigaman@tigaman.hu

to top