Soproni Hotelek

Hotel Civitas Boutique Hotel Civitas – Sopron, Rákóczi u. 33. telefon: 99 788 228

Sopron belvárosában, a jórészt középkori eredetű műemlékek, paloták közvetlen közelében található a város legújabb szálláshelye. A szálloda szélessávú internettel, LCD TV-vel és a legmodernebb zárrendszerrel ellátott szobái minden tekintetben megfelelnek a XXI. század elvárásainak is.

Rosengarten Hotel
Rosengarten Hotel Sopron, Lackner K. u. 64. – telefon: 99 513 613

2 egyágyas, 22 kétágyas, 1 háromágyas szobával és egy apartmannal várjuk vendégeinket. Szobáink mindegyikéből gyönyörű kilátás tárul az Alpok keleti nyúlványaira. Karnyújtásnyira van a Schneeberg, és a méltán híres Lőverek fenyvesei.

Hotel Fagus
Hotel Fagus – Sopron, Ojtózi fasor 3. – telefon: 99 515 000
A négycsillagos superior besorolású Hotel Fagus Sopron legszebb részén, a Lővérek erdeiben, szubalpin klímájú környezetben található. Ideális helyszín a nyugalmat, tiszta levegőt, regenerálódást és megszépülést keresők számára. A városközpont gyalogosan megközelíthető.
Hotel Sopron
Hotel Sopron – Sopron, Fövényverem u. 7.- telefon: 99 512 261
A Hotel Sopron**** 10 percnyire fekszik az osztrák-magyar határtól és csupán néhány lépésnyire a város szívétől, páratlan kilátást nyújtva Sopron történelmi magjára. Hangulatos szállodánk 100 barátságos, részben légkondicionált szobával, gazdag programkínálattal várja Önt.
Hotel Lövér
Hotel Lövér – Sopron, Várisi u. 4. – telefon: 99 888 400

Hétvégi kirándulást vagy családi pihenést tervez? Romantikus napokat töltene el partnerével gyönyörű környezetben? Szeretne tenni valamit szépségéért, egészségéért? A Hotel kínálatában mindenki talál kedvére való ajánlatot, akár aktív kikapcsolódást, akár kényeztetést, akár családi kirándulást keres.

Romantik Hotel Szidónia Kastély
Romantik Hotel Szidónia – Röjtökmuzsaj, Röjtöki út 37. – telefon: 99 544
810
A Világ egyik legszebb szállodája, az Ön közelében, ahol a romantika otthon van. Itt találkozhat egy letűnt korszak különleges világával, de élvezheti a modern élet minden kényelmét is. Kényeztesse egyszer magát nálunk, és érzékei visszacsábítják….
Hotel Wollner Hotel Wollner – Sopron, Templom u.20. telefon: 99 524 400 Egy romantikus szálloda Sopron történelmi belvárosában, közvetlen a konferenciaközpont, a színház, a Casino, a műemléki látnivalók, közintézmények és szórakozóhelyek szomszédságában. A hotel 18 szobával, barokk étteremmel, konferenciateremmel és mélygarázzsal várja vendégeit.
Hotel Szieszta Hotel Szieszta – Sopron, Lővér krt. 37. telefon: 99 314 260 A város legnagyobb szállodája az Alpok lábánál, a híres Lővérek egyik legszebb pontján a városközponttól 15 percnyi távolságra egy gyönyörű öthektáros őspark közepén áll. A szálloda 273 erkélyes Classic és Standard Plus (fürdős: kád/zuhany) szobáiból pompás kilátás nyílik a soproni hegységre és a belvárosra.

Gyógy-Kastélyszálló Balf
| Best Western Pannonia | Solar Club Hotel Sopron | Széchenyi Kastélyszálló Nagycenk | Hotel Wabi Sopron |

Partnerünk

Reklám

Reklám

Keresés az oldalon

Programok

YouTube

Kapcsolat

9400 Sopron, Remetelak u. 12/a
Telefon: 06 20 457 00 77
Web: tigaman.hu
e-mail: tigaman@tigaman.hu

to top