IV.Tündérfesztivál

IV.Tündérfesztivál

Az idei Tündérfesztiválon nem csak a természetben túlcsorduló fényt ünnepeljük, nem csak a bennünk élő tündéreket és manókat csalogatjuk elő. A Barlangok Napja lévén megemlékezünk Földanyáról. Az Erdők Éve lévén méltatjuk a fákat.

Ismét megrendezzük a ManOlympiát, ahol nem csak manók próbálhatják ki ügyességüket! Sok-sok tánc, mese, játék és a szemnek kedves látnivaló várja a gyerekeket. Az Útilaput az idén is érdemes lesz a köszöntőhelyen felkötni, hiszen a Csillagösvényen tovább folyik a titkos tanítás a tündéri és manós tudományokról.

Titokzatos nevű, mesés vendégek látogatják meg Bíbor királynőt és Jácint királyt. A Tündérpostán levelet adhatunk fel Tündérországba. A késő esti fáklyás fürkésződés az Erzsébet-kertben ezúttal egy tündérmesébe kalauzol.

Az Önkéntesség Éve lévén a Tündérfesztivál soproni alkotócsapata önkéntes munkával járul hozzá az idei fesztivál megvalósításához. Köszönet érte!

2011. június 25-én, délelőtt: VISELETVERSENY

Kategóriák:
férfi, női, picurka, nagyobbacska, család és sokadalom, (pl. több barát együtt, két vagy több család együtt, esetleg egy egész nemzetség!)
A „sokadalom” kategóriában a viseleteknek egységes hatást kell kelteniük!
A versenyen külön értékeli a zsűri  a tündérek és a manók viseleteit.

Eredményhirdetés és méltatás aznap délután lesz Bíbor királynő és Jácint király jelenlétében.


Partnerünk

Reklám

Reklám

Keresés az oldalon

Programok

Környező települések

YouTube

Kapcsolat

9400 Sopron, Remetelak u. 12/a
Telefon: 06 20 457 00 77
Web: tigaman.hu
e-mail: tigaman@tigaman.hu

to top