Soproni Szüret 2012 és BorKert

Soproni Szüret 2012 és BorKert

Idén is megrendezésre kerül a Kékfrankos Nyár záró rendezvénye, a Soproni Szüret és Borkert Bor- és Gasztronómiai Fesztivál és Kézműves kirakodóvásár 2012. szeptember 7. és 9. között, mely Sopron történelmi belvárosában, a Fő téren várja az érdeklődőket, soproniakat, környékbelieket és a Sopronba látogató turistákat egyaránt.

A hangulatos vásári forgatagban teret adunk hazánk kézműves remekeinek, a legfinomabb soproni boroknak, pálinkáknak, gasztronómiai ínyencségeknek és mindemellett változatos programcsokor várja a kilátogató vendégeket a nagyszínpadon.

Ez hétvége teljen ismét a Soproni borvidék kiváló borainak és kulináris gasztronómiai élmények jegyében. Számos hazai sztárfellépő művész gondoskodik a jó hangulatról, pénteken többek között a nemzetközi sikereket is elért Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO) méltán híres csapata szórakoztatja a kilátogatókat. Szombaton Abaházi Csaba és társai várják a színpadra sztárvendégüket, Balázs Fecót, míg vasárnap a Blues Floor különleges, akusztikus előadását látogathatják a kedves érdeklődők a felállított fesztiválszínpadon. A programot tovább színesítik fúvószenekarok, hazai és külföldi néptáncegyüttesek és helyi zenekarok előadásai is. A rekeszizmok edzéséről pedig Janklovics Péter stand-up commedy előadása gondoskodik. Kicsik és nagyok együtt ünnepelhetik a szüreti időszak megkezdését.

Jöjjön el, látogasson ki a rendezvényünkre, ünnepeljen velünk és zárjuk a nyarat egy pezsdítő élménydús hétvégével.

Sopron, a Kékfrankos fővárosa most is várja Önöket!

Esemény neve : Soproni Szüret 2012 és BorKert
Időpont : 2012.09.07 17:30 – 2012.09.09 23:59
Helyszín : Fő tér


Partnerünk

Reklám

Reklám

Keresés az oldalon

Programok

YouTube

Kapcsolat

9400 Sopron, Remetelak u. 12/a
Telefon: 06 20 457 00 77
Web: tigaman.hu
e-mail: tigaman@tigaman.hu

to top