Ideje: 2011. február 11-én Kezdés: 19 óra
Az este során az Egri-Borvidék kitűnő borait Herczeg Ágnes vezérigazgató asszony mutatja be. Herczeg Ágnes nemzetközi borakadémikus, borbíráló, szakmai lapokban publikál, oktat. A 2010-es Borkalauz egyik szakértője, szakfordító és lektor.
A magyar borok elkötelezett híve, a nemzetközi borvidékek felfedezője.
„Borok a konyhában” c. gasztronómiai könyve – egyben egy fantasztikus, inspiráló játék eredménye – nem hiányozhat egyetlen borkedvelő polcáról sem!
Menü- és borsor
- gb Blanc 2011
- Konfitált lazac
- burgonya-uborka panaché, zöldalma-julienne, tengeri só
- gb Rosé 2011
- Fűszeres csirkemell „labdák”
- kókuszköntösben, édes-chiliszósz
- gb Cabernet Sauvignon 2008
- Borjúmáj balzsamecettel sütve
- bébi spenót, fenyőmag, mazsola
- Gróf Buttler Egri Kadarka Nagy-Eged 2008
- Kacsahúsos házi derelye
- paradicsomos mártás, parmezán
- Gróf Buttler Kogart Cuvée 2006
- Szarvasgerinc borskéregben
- édesburgonya, zöldfűszeres vargánya
- Gróf Buttler Egri Bikavér Nagy-Eged 2006
- Étcsokoládé-fagylalt
- erdei gyümölcsök, vanília-csillagánizs espuma
A menü- és borsor ára: 10.500,-Ft/fő
A borestet kellemes élő zongoraszó kíséri!
Asztalfoglalását az alábbi telefonszámon jelezze felénk: 99/506-711
Sok szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket!
Ágnes a boresten szívesen dedikálja az előre megvásárolt könyveket!
(Alexandra Könyvesboltok)