Seven Heaven Artful Dining

Seven Heaven Artful Dining

Esemény neve : Seven Heaven Artful Dining
Időpont : 2013.12.31 19:00
Helyszín : Sopronbánfalvi Kolostor
Elérhetőség : banfalvakolostor.hu
Seven Heaven Artful Dining

„A Seven Heaven™ művészete”
7 asztal – 7 szék – 7 fogás – 7 lélekbe vezető út
Merüljön el az absztrakt szépségben, a Hét Mennyországban, a gyönyör új dimenziójában, mely szinte kézzel fogható. Éltesse a hét érzék nagyszerűségét és legyen részese a pillanatnak, amikor az étel művészetté válik. A Barbara Kunz által megálmodott rendezvény összekötő eleme a művészet, melyet Ön egy egész estén keresztül élvezhet.

A 7-es mágikus szám, amely az idők kezdete óta hatással van az emberiség történelmének alakulására. Hét nap alatt teremtetett a Föld. A Világ hét csodája. A hét erény. A hét főbűn. Hét tenger. Hét csakra. Hét Mennyország.

7 x 7

Ez a Mennyország száma. Hét ember ül hét asztalnál, mindannyian saját történetükkel, gondolataikkal, kívánságaikkal és vágyaikkal. Egyetlen varázslatos éjszakára útjaik egybefonódnak.

Egy különleges multimédia produkción keresztül megismerhetnek hét történetet a bölcsességről a különleges hét fogásos vacsora mellett.

A Hét dimenzió

fontosságára az est előrehaladtával derül fény. Minden asztal egyedi díszítésű, a lebilincselő képek és a monokróm effektek egy ismeretlen világba repítik – az Ön saját világába.

Amit kínálunk:

Aperitif
Seven Heaven™ hétfogásos vacsora
Minden fogáshoz válogatott borok, valamint teák, kávék és égetett szeszek
„Lélekbe vezető út a Hét Mennyországon keresztül” – multimédia produkció (kreatív videó, zene és hangulat).
Ár: 77 Euro/fő (ajánlott italokkal, 57 Euro alkoholmentes italokkal, 97 Euro korlátlan italfogyasztással), szállás 77 Euro/fő

december 31. kedd este 7 óra

A program legalább 7 fő jelentkezése esetén kerül megrendezésre.
Hagyja magát elcsalni az angyalok világába. “Sopron felett az ég” – ismerje meg a Hét Mennyországot a kolostori angyalokkal, akik végigvezetik az elbűvölő este fokozatain és fénypontjain.

Telefon és további információ: +36 99/505-895


Partnerünk

Reklám

Reklám

Keresés az oldalon

Programok

YouTube

Kapcsolat

9400 Sopron, Remetelak u. 12/a
Telefon: 06 20 457 00 77
Web: tigaman.hu
e-mail: tigaman@tigaman.hu

to top