A Balfi-gyógyfürdő

A Balfi-gyógyfürdő

A Balfi-gyógyfürdő megújult környezetben biztosítja a gyógyulást, kikapcsolódást az oda látogató vendégeknek. Soprontól 7 km. távolságra fekszik Balf, közel a Fertő-tóhoz.

Gyógyvízét már a rómaiak is használták, a fürdőhely 1878-ban indult fejlődésnek. Gyógyforrásai magas kénhidrogén tartalma miatt hurutos gyomorpanaszok ellen javallott, a víz palackozása a századfordulón kezdődött.

A gyógyfürdő szolgáltatásai 2004 óta a fürdőbe látogató betegek részére rendelkezésre áll egy komplett Kneipp-féle vízgyógyászati részleg.

A taposómedence használata visszérbetegségben szenvedőknek ajánlott, ezen kívül, pedig javítja a lúdtalpat, a fáradt lábat. Váltófürdő négy vízzel teli rekesz a négy végtag számára, melyek vize váltakozó hideg és meleg lehet, a végtagok vérkeringésének javítására igencsak alkalmas módszer.

Kneipp- féle leöntések, hideg, meleg, változó vízsugár, a hátra, végtagra vagy mellkasra irányul, a kezelés, regeneráló, frissítő hatású.

A gyógyfürdőben találunk jakuzzi medencét, pezsgőfürdőt, szénsavas-kénes kádfürdőt, aroma kádfürdő és a víz alatti sugármasszázs is rendelkezésére áll az oda látogató vendégeknek.

A gyógyfürdőben igénybe vehető szolárium és gyógymasszázs használata is. A pihenésre, gyógyulásra vágyó vendégek kedvelt helye a Balfi-gyógyfürdő.

Cím: 9494 Sopron-Balf, Fürdő sor 8.

Telefon: (00 36) 99/314-060
Partnerünk

Reklám

Reklám

Keresés az oldalon

Programok

YouTube

Kapcsolat

9400 Sopron, Remetelak u. 12/a
Telefon: 06 20 457 00 77
Web: tigaman.hu
e-mail: tigaman@tigaman.hu

to top