V. SOPRONI TÜNDÉRFESZTIVÁL

V. SOPRONI TÜNDÉRFESZTIVÁL

2012.06.23 10:00 óra.
Műfaj : családi program
Belépődíj : A belépés díjtalan

Helyszín: GYIK – Erzsébet-kert
A sárkány éve sok újdonságot hoz a Soproni Tündérfesztivál
programjaiba.

VISELETVERSENY!
A hagyományos nemes versengést a tündérek és manók között az idei Tündérfesztiválon is meghirdeti Bíbor királynő és Jácint herceg. A viseletverseny kategóriái: férfi, női, picurka, nagyobbacska, család és sokadalom (pl. több barát együtt, két vagy több család együtt, esetleg egy egész nemzetség!) A „sokadalom” kategóriában a viseleteknek egységes hatást kell kelteniük!

A versenyen külön értékeli a zsűri a tündérek és a manók viseleteit. Eredményhirdetés és méltatás aznap délután lesz Bíbor királynő és Jácint király jelenlétében.

Bíbor királynőhöz és Jácint királyhoz a sárkányok földjéről egy igazi vízsárkány érkezik a jó erők képviseletében. Vele nem küzdeni kell, hanem a szívéhez közel férkőzni. Aki ezt megteszi, hétszerte szebb és erősebb lesz, mint annak előtte volt!
Az V. Tündérfesztiválon nem csak este lehet az Erzsébet-kertben fáklyákkal fürkésződni, hanem nappal is lehet kincseket keresni!

A víztündérek kis tavakat varázsolnak az Erzsébet-kert szélére, mindegyikben egy-egy mókás játékkal. A Hintayón egyszerre több tucatnyi manó és tündér hintázhat!

A kibővült ManOlympián olyan manók várnak, akik számtalan manolympián vettek már részt. Közülük sokan többszörös bajnokok kitartásban, nekifutásos távolba nézésben, eget rengető sóhajtásban, kacagtatásban, mélyalvásban és horkolásban.

A tündérharcászat állomásán megtanulható a harc tündéri művészete. A Csillagösvényen csodás tudományokat lehet elsajátítani. A Manófaktúrában kézműveskedés, az Erzsébet-kertben tündértáncház, a színpadon sok-sok meglepetés várja a gyerekeket.

A viseletversenyen az idén tündökölhet az, aki saját gúnyát készít.
Tündérszárny vagy manósapka viselése, valamint a Köszöntőhelynél Útilapu váltása ajánlott!


Partnerünk

Reklám

Reklám

Keresés az oldalon

Programok

Környező települések

YouTube

Kapcsolat

9400 Sopron, Remetelak u. 12/a
Telefon: 06 20 457 00 77
Web: tigaman.hu
e-mail: tigaman@tigaman.hu

to top